Vladimir Putin treba da bude novi Džeјms Bond (FOTO)


Ljubitelji serijala filmova o Džejmsu Bondu predlažu da ruski predsjednik Vladimir Putin glumi u novom ostvarenju o čuvenom britanskom tajnom agentu, koje bi ove godine trebalo da bude snimljeno.


Oni su na društvenim mrežama pokrenuli glasanje o idealnom kandidatu za ulogu tajnog agenta 007, a u konkurenciji glumaca i svjetskih političara najveću podršku zasad ima Putin.


Ruskog predsjednika su predložili fanovi Džejmsa Bonda odmah nakon što su se pojavile spekulacije da glumac Danijel Krejg, koji je igrao agenta 007 u poslednja četiri nastavka, više neće dobiti tu ulogu.



Putin, iako nije glumac, našao se na šaljivoj listi mogućih kandidata budući da su producenti filma najavili da će novi Bond biti veliko iznenađenje i nešto potpuno drugačije od svega dosad.





Pored njega, u konkurenciji su glumci Tom Hidlston, Idris Elba i Leonardo di Kaprio, ali i žene poput glumice Džilijen Anderson i demokratske kandidatkinje za predsjednika SAD Hilari Klinton. Na spisku je i republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Tramp, ali bi među svima njima najveći broj ljudi željeo da vidi Putina u ulozi čuvenog agenta. Ruski predsjednik, kako u šaljivom tonu navode fanovi filma o Džejmsu Bondu, ima sve što zahtjeva uloga čuvenog špijuna. - Scene borbi ne bi trebalo da budu problem za Putina. Ruski predsjednik je majstor džudoa, redovno vježba, pliva, roni, skija, igra hokej, jaše konje i kroti divlje zvijeri. Kao bivši agent KGB, dobro se snalazi i sa oružjem. On, takođe, zna da vozi helikopter, avion, podmornicu, isto kao i čuveni agent 007 - navode fanovi čuvenog špijuna. Pored toga, oni ističu da je ruski predsjednik veoma obrazovan i svestran čovjek. - Vidjeli smo da zna da svira klavir, da zna da pjeva i da je džentlmen. S obzirom na to da voli da pije rusku votku, ne bi mu bio problem da pređe na omiljeno piće Bonda, votku martini - objašnjavaju ljubitelji agenta 007. Oni dodaju da je Putin veliki zavodnik, baš kao i Džejms Bond. - Hiljade žena i djevojaka u Rusiji, ali i u svijetu, maštaju o njemu. Dokaz da je omiljen među damama jeste i taj što je u vezi sa mnogo mlađom Alinom Kabajevom, pravom ruskom ljepoticom i bivšom gimnastičarkom - zaključuju Putinovi obožavaoci.

Vladimir Putin treba da bude novi Džeјms Bond (FOTO) Vladimir Putin treba da bude novi Džeјms Bond (FOTO) Reviewed by Atraktiva on 06:19 Rating: 5

Nema komentara:

Entertainment

Pokreće Blogger.