U jutra rana plaše me senke minulih dana..(Video)

Jednom je jedna zena zalijevala svoj vrt, kada je ugledala tri starca pred svojim vrtom. Nije ih poznavala, no svejedno im je rekla: „Mislim da vas ne poznajem, ali mi se cini da ste gladni. Molim vas udjite unutra i pojedite stogod".
Starci su je upitali:“Je li Vas muz doma?"
"Ne", odgovorila je, nije."
"Onda moramo otici" rekli su.
Navecer kada joj se muz vratio doma, zena mu isprica sto se bilo dogodilo.
"Sada im mozes reci da sam se vratio i pozovi ih natrag, unutra", rekao je muz, i zena je otisla pozvati starce na veceru. "Nazalost, ne mozemo svi prihvatiti Vas ljubazni poziv", rekli su joj starci.
"Zasto ne?" Upitala je iznenadjena zena.
Jedan od staraca pokaza na jednog i rece: "Njegovo ime je Bogastvo." Potom pokaza na drugoga i rece: "Ovomu je ime Uspjeh."
"Meni je ime Ljubav." "Sada podji k muzu i skupa odlucite kojega biste od nas trojice pozvali unutra."
Zena se vratila u kucu i sve ispripovijedala muzu. Muz presretan rece: "Super! Pozovi Bogatstvo da sa svim i svacim napuni nasu kucu"! Ona pak nije bila zadovoljna s njegovim prijedlogom: "Zasto radije ne bih pozvala Uspjeh?"
Razgovor izmedju njih je slusala njihova kcer i sva odusevljena rekla: "Zar ne bi bio bolje pozvati Ljubav? Nas dom bi potom bio napunjen Ljubavlju!"
Poslusavsi savjet njihove kceri, muz je rekao zeni: "Podji van i zamoli Ljubav neka bude nas gost."
Zena je posla van i upitala: "Tko je od vas Ljubav? Molim neka dodje i bude nas dragi gost." Ljubav je sjedila u svojim invalidskim kolicima i skupa sa njima se odvezla u kucu.
Druga dva starca su krenula za njom. Iznenadjena zena je upitala zasto idu i Bogatstvo i Uspjeh, kada je ona pozvala samo Ljubav?
Starci su u jedan glas odgovorili: "Da si pozvala Bogatstvo ili Uspjeh, druga dva bi bili otisli. No, ti si pozvala Ljubav i kamo god Ona ide, nas dva je slijedimo!"
Tamo gdje ima Ljubavi, tamo uvijek dolaze Bogatstvo i Uspjeh.
ZELIM TI. . .
Ako si tuzan/tuzna,
Mir, veselje, Bozije Svjetlo i Njegovu nadu u tvome srcu.
Ako si samopouzdan/samopouzdana da to uvijek zadrzis u ime svojih sposobnosti i svoga dostojanstva i da se zbog toga nikada ne ponosis, jer ponos je ljudska nevrijednost.
Ako te je strah, zelim ti puno Ljubavi, razumijevanja i hrabrosti. Nista nije nemoguce uciniti, samo na tome treba uporno i posteno raditi !
Nemoj nikada odustajati!
Sada imas 2 mogucnosti na izbor:
1. Obrisi ovu poruku, ili je pak . . .
2. Podari s Ljubavlju, tako da ovu pricicu dijelis sa svima koji su ti dragi . . .
NADAM se da si izabrao/izabrala ovu drugu mogucnost . .

U jutra rana plaše me senke minulih dana..(Video) U jutra rana plaše me senke minulih dana..(Video) Reviewed by Atraktiva on 01:50 Rating: 5

1 komentar:

  1. Pozdrav prijatelji, ovo je moje svjedočenje. u braku smo 5 godina, a zajedno 9 godina. bili smo razdvojeni 4 mjeseca. Želi van i nije voljan spasiti naš brak. Bili smo sjajan par (barem sam u to vjerovao) i rijetko se svađamo. Mjesecima prije nego što je otišao od kuće, bio je toliko neaktivan i puno je spavao. Shvatio sam da ima emocionalnu vezu s nekim i potvrdio je da ju privlači. Tada je rekao da više nije zaljubljen u mene i da ne može živjeti sa mnom. Mjesecima sam molio, plakao i tako dalje. Toliko mi je trebala pomoć i želim da mi se muž vrati. Surfao sam internetom kad sam vidio svjedočanstvo dame o tome kako je dr. Ajayi sjajni čarobnjak za čaroliju koji je pomogao izliječiti fibroid i mogla je imati vlastito dijete okreni obnovljeni mir u kući. odustala je od njegovog kontakta i ja sam ga kopirao, u početku sam bio sumnjičav za kontakt, ali stvarno trebam trajno rješenje svog problema, pa mu šaljem poruku koja mu objašnjava moju situaciju, rekao mi je da budem siguran da će moj suprug doći uzvratite mi ako bih trebao raditi kako je on naložio, učinio sam sve što mi je rekao da učinim i četvrtog dana dobio sam od njega tekst isprike rekavši da ne zna što je nad njim, te se večeri vratio kući i molio se za sva njegova pogrešna djela i od tada su naša ljubav i brak bili jači. Želim zahvaliti velikom čarobnjaku dr. Ajayaiu na njegovom dobrom poslu i ponovnoj sretnosti u životu. Ako imate isti bračni problem ili imate neke druge probleme koji vas pritiskuju, kontaktirajte dr. Ajayi danas na e-mail: Drajayi1990@gmail.com ili Whatsapp broj: +2347084887094. Sposoban je obavljati bilo kakve čarolije koje vi mislite, ja sam živo svjedočanstvo.

    OdgovoriIzbriši

Entertainment

Pokreće Blogger.