Ovo vam žene nikada neće priznati!


Kolumnistkinja MONDA Sandra Todorović će vas nasmejati novim tekstom. Ili: "NEĆETE VEROVATI ŠTA SVE ŽENE RADE KAD SU SAME" :)) Tekst koji će i muškarci pročitati, jer...

Ponekad udelim klik onim sajtovima koji objavljuju tekstove na temu: "’Ono što nikada nećete znati o ženama" ili "Stvari koje žene rade tajno’".

Nikada ni u jednom od tih tekstova nisam pronašla ništa od onoga što mi zaista radimo tajno i nisam se prepoznala u navedenim situacijama.

OK, da zatvaramo vrata dok obavljamo toalet potrebe, i da ponekad zatvorim vrata dok depiliram nausnice, ali uglavnom ne mogu da odolim da se ne pojavim pred njim sa braon voskom preko usta a la Marko Kraljević, i da samo tako stojim dok se on zacenjuje i viče: Skloni se, odvratno je!

Htedoh da kažem da ako ne živite sa svojom ženkom, uskraćeni ste za mnoštvo tajnih detalja, naprosto jer ne želimo da to znate i nastojaćemo da krijemo šta god nam je volja i ide nama u prilog.

Pre svega, sve masturbiramo. Kad god imamo prilike. Nekada uz porniće, nekada na pogon sopstvene mašte. Nakon toga delujemo blistavo, oči nam se cakle i imamo prirodno rumenilo. Dešava se da to radimo to čak i kada ste kod kuće...

Ponekada kada ležimo u punoj kadi mirišljave kupke, jednostavno ispustimo svu vodu iz sebe u tu kupku. To je naše i ne gadimo se, ali će nam smetati to što vi ponekad pišate u lavabo. To nam je recimo gadno. Svaku novoizniklu ili uraslu dlaku ćemo nastojati da iščupamo pre nego što je dostigla svoju predviđenu dužinu. Sa svih mogućih mesta na telu. Od toga jednostavno ne možemo da se suzdržimo, a predstavlja nam enormnu satisfakciju.

Jastuk na kome ste spavali, i ostavili na njemu svoje feromone pomešane sa parfemom, ćemo mirisati do iznemoglosti i trljati se o taj jastuk množeći prljave misli i prisećajući se svakog prevreznog detalja koji se dogodio u jutarnjem seksualnom okršaju. Kada smo zaljubljene, mirišemo vašu odeću kada niste tu. To je naš tajni ritual.

To što vi mislite da se krije u našim tašnama, ni svesni niste šta se tek krije tamo, i čega sve tamo ima. Što je najluđe od svega, ne znamo ni mi. Pogotovo ako je omiljena tašna, a pocepana postava, pa se gomile stvari zavuku u neki međuprostor, sasvim nedostupan. Taj međuprostor je posebna biosfera sačinjena od karmina, računa, maramica, sitniša, poispadalih žvaka, pojedenih žvaka, upaljača i sl. Ako se ne javljamo na mobilni, moguće je da je upao baš tu.

Volimo kad nam neki radnici koji se nađu na putu dobacuju. Iako u suštini to preziremo i ne obraćamo pažnju, osetimo prijatnu dozu samopouzdanja. Ako ste još tu i prisutni, i pokažete onu idealnu količinu teritorijalnosti i ljubomore, to ume za nas da bude afrodizijak. Volimo da smo vaše ženke, a da to pokazujete celom svetu.

Na društvenim mrežama špijuniramo sve. I naše bivše, i vaše bivše i sve redom dok se ne uhvatimo kako gledamo nečije slike sa skijanja, a nemamo pojma ko je svet. To radimo iz čiste radoznalosti. Znamo mi da je radoznalost ubila mačku, ali rizikujemo život da vidimo kakva je nova riba bivšeg frajera. Ako je bolja od nas, onda se odmah upisujemo u teretanu, ako nije onda idemo da vidimo ribe drugih bivših frajera dok ne naiđemo na neki krš od ribe pa onda pošaljemo drugarici link da je vidi. Onda drugarica kaže: "Ma, ti si premija, bre!". A ti kažeš: "Ma, jasno" i odeš da namažeš nokte u rezedo, jer ti je dan upravo postao blistav.

Oko žena i prdenja imam da kažem samo jedno. Kad smo same, ne suzdržavamo se ni malo! Što jače to bolje. Ko zna kada ćemo opet imati prilike. Sećam se onog starog grafita na tidiću prekoputa Sajma: "I žene prde", pisalo je. Vaistinu!

Podrigujemo kao Nemci. To što smo ženke, ne znači da unutar tela imamo svilu i kadifu. Sve je isto, samo se od nas očekuje suzdržanost na tu temu.

Mrzimo depilaciju. Brazilsku pogotovo. Jezivo boli, ali nam se dopada kako to sve izgleda na kraju. Osnovni pokretač za to mučenje je naša želja da se samovoljno spustite malo niže da vidite kako nam je dole sve lepo. Volele bismo da ne moramo nikada da brijemo noge i pazuhe, čupamo obrve i brkove, farbamo izrastke i imamo menstruaciju. Menstruaciju posebno mrzimo i sve što dolazi pre nje. Znamo da smo u PMS-­u lude i da nas jedva istrpite zato što nas volite. Mrzimo sve to što moramo da uradimo na sebi da bismo izgledale onako kako bismo volele, da ne kažem kako se od nas očekuje.

Mnoge od nas lažu da vole da trče i vežbaju. Uglavnom gladujemo, skinemo 5 kila, pa se onda ožderemo i vratimo ih. Čim vas upoznamo, u sebi isprobamo kako nam stoji vaše prezime. Neretko to i napišemo na papiru. To je jače od nas. Kupujemo stvari koje nam ne trebaju da bismo se osećale dobro. Volimo svaku priliku u kojoj možemo da se obučemo droljasto, kao npr. neki maskenbal. Bila sam droca veštica bar četiri puta. Imamo hiljade brushaltera, ali samo jedan čini naše grudi da izgledaju moćno. Sve ostale nosimo dok se ovaj ne osuši posle pranja.

Kada nam se okrzne nokat, isturpijaćemo ga o prvi zid, a ako se polomi, odmah stavljamo hanzaplast. Jesi se to posekla? Da, kada sam seckala gomile povrća na male tračice...

Pred spavanje ćemo misliti na vas, i odmah ujutru ćemo pogledati u telefon da vidimo da nam niste napisali nešto ljubavno. Ako niste, napisaćemo nešto prve. Ako nam ne odgovorite u roku od 5 minuta, bolje bi vam bilo da ste upali u užareni vulkan na kraju Brankovog mosta sa sve telefonom, jer drugog objašnjenja i opravdanja nema!
Ovo vam žene nikada neće priznati! Ovo vam žene nikada neće priznati! Reviewed by Atraktiva on 01:02 Rating: 5

1 komentar:

Entertainment

Pokreće Blogger.